Corona info - Stop De Lockdown

Stop de Lockdown
Datum: Tijd:
Title
Ga naar de inhoud

Corona info

Corona
Waarom 5G, Bill Gates en biowapens (n)iets met corona te maken hebben
9 mei 2020

15 procent van de Nederlanders denkt dat het coronavirus een gefabriceerd biowapen is.
Dat blijkt uit een peiling die onderzoeksbureau Ipsos heeft gedaan onder Nederlanders.
Hen werd gevraagd naar hun ideeën over deze en andere complottheorieën over het coronavirus.
Welke andere theorieën krijgen steun?
Waar komen deze overtuigingen vandaan en welke Nederlanders geloven hierin?
Verslaggever Rudy Bouma sprak met complotdenkers, wetenschappers en deskundigen over 5G, Bill Gates en het coronavirus als biowapen.
Zo is complotdenken volgens een gedragswetenschapper een normaal verschijnsel onder normale burgers.
'Als het allemaal gekken zijn, dan leven we in een hele gekke samenleving.'
De Corona Crisis is slechts een rookgordijn voor het invoeren van de Nieuwe Wereldorde
30 april 2020

Schokkend, verbijsterend, ontnuchterend, weerzinwekkend, onthullend, alles verklarend en verpletterend!

Een 50 jaar oud plan om minstens een kwart van de wereldbevolking uit te roeien t.b.v. de elite die overbevolking als hun grootste probleem ziet.
Alles wat je op dit moment om je heen ziet gebeuren van bodyguards bij de bouwmarkt en 1,5 meter afstand houden bij de supermarkt tot de politie die een park sluit, terwijl mensen zich juist aan de regels houden, alles is terug te vinden in dit sinistere grootste masterplan der masterplannen ooit.
De doos van Pandora gaat in deze video voor je open. je zult ontdekkingen doen die je verbijsteren.

De informatie die in deze video wordt gedeeld, is van het allergrootste belang om zo snel mogelijk uit de lockdown te komen en ons zowel individueel als ook als Nederland in het geheel te ontdoen van het duivelse plan dat ultra rijke multinationals samen met kwaadaardige genootschappen en organisaties die slechts uit zijn op genocide en totale wereldcontrole tegen ons hebben gesmeed de afgelopen ruim 50 jaar.

Deel deze pagina, video en inhoud ervan met zoveel mogelijk mensen.
Maak je vrienden en kennissen bekend met het masterplan achter de situatie waarin Nederland verkeert op dit moment.
Laat zien dat dit de zoveelste gecreëerde en geplande crisis is die als rookgordijn wordt gebruikt om het volk tot slaven te maken, te controleren en zelfs uit te moorden waar men dat noodzakelijk acht.

Laat zien hoe de uitrol van 5G alles te maken heeft met het rookgordijn van een zogenaamde pandemie en uitsluitend wordt gebruikt om de geplande wereldregering in te voeren die van elk mens een 100% controleerbaar en bestuurbaar nummer wil maken.

Deel 1 klik op de link ONTHULLING CORONA MASTERPLAN #1

UPDATE 8 mei 2020: Ga hier naar DEEL 2 ONTHULLING CORONA MASTERPLAN #2

BREKEND: ONTHULLING CORONA MASTERPLAN
30 april 2020

WEES DE WEERSTAND
Onomstotelijk keihard bewijs dat de hele coronacrisis een groot rookgordijn is.
Ontdek de ware toedracht met alle keiharde bewijzen in deze video.

TelegramNL Nieuws | Interview Tinus over de demonstratie van 30 mei 2020.
Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 Zonder Eerdere Ziektes
VS zal niet deelnemen aan WHO-vaccinproject nadat Trump zich ertegen keerde
“We worden onnodig bang gemaakt”. Maurice de Hond en Pim van Galen
Stuttgart: op zaterdag willen 500.000 mensen demonstreren tegen corona-maatregelen
12 mei 2020

Coronamaatregelen blijken in strijd met grondwet. ‘Wat in deze crisis gebeurt, is illegaal’
HET EINDE VAN DE COVID-19 HOAX
Tanzaniaanse president geeft lab na geit de schuld, papaja 'test positief' voor coronavirus
06 mei 2020

Tanzania lijkt een probleem te hebben met zijn dieren, zijn coronavirus- testen of zijn leiderschap te midden van een bizar schandaal dat zich afspeelt in de Afrikaanse natie.
President John Magufuli heeft het coronavirus-testproces van het land in twijfel getrokken nadat hij naar verluidt geheime monsters had ingediend van ongeldige proefpersonen, waaronder een geit en een papaja (ja, de vrucht), die terugkwamen als 'positief' voor het virus.
Magufuli schorste het hoofd van de tests in het nationale gezondheidslaboratorium van Tanzania als reactie op de vermeende fouten op maandag, een dag nadat hij had onthuld dat hij het laboratorium had overspoeld met een verscheidenheid aan monsters van dingen die het virus niet zou mogen infecteren.
Magufuli, die de dreiging van het virus herhaaldelijk heeft gebagatelliseerd, beweerde zondag dat hij menselijke namen en leeftijden op verschillende monsters van niet-menselijke proefpersonen heeft gezet.
Hij zegt dat het lab positieve testresultaten heeft opgeleverd voor een papaja, een kwartel en een geit - drie dingen die in het verleden nooit in verband zijn gebracht met het virus
Magufuli beweerde dat er een 'vies spel' gaande is in het laboratorium en kondigde aan dat zijn veiligheidstroepen de testkits zouden onderzoeken.
Hij zei niet waar het lab zijn kits vandaan haalde.
De apparatuur of mensen kunnen in gevaar komen en soms kan het sabotage zijn", zei Magufuli in een toespraak tot de natie, die werd uitgezonden via de door de staat gerunde nieuwsuitzending van het land.
De veronderstelde false positives suggereren dat de infectiegetallen van Tanzania mogelijk niet nauwkeurig zijn, zei Magufuli.
Hij maakte zich ook zorgen over het accepteren van buitenlandse hulp.
'Er gebeurt iets', zei Magufuli. 'Ik zei eerder dat we niet moeten accepteren dat elke hulp bedoeld is om goed te zijn voor dit land.'
Hij beweerde ook dat hij een vliegtuig stuurde om een ​​beetje buitenlandse hulp op te halen bij de president van Madagaskar, die een nepkruidengeneesmiddel voor het virus heeft aangeprezen.
'Het medicijn zal in het land worden gebracht, zodat ook Tanzanianen hiervan kunnen profiteren', zei hij.
Het land heeft sinds zondag, toen het aantal 480 gevallen en 17 sterfgevallen bedroeg, geen nieuwe gegevens over COVID-19- infecties gerapporteerd .
Dat komt waarschijnlijk omdat het testlaboratorium van het land nu wordt onderzocht.
Tanzania is er in het verleden van beschuldigd virusgegevens te politiseren.
Vorig najaar
weigerde het bijvoorbeeld monsters te delen die waren verzameld voor het testen van ebola met de internationale gemeenschap tijdens een bredere uitbraak in Afrika.
De functionarissen van Tanzania beweerden dat er destijds een complot was om het land in een "slecht daglicht" te stellen.
Symptomen kunnen zijn: koorts, hoesten en ademhalingsproblemen - vergelijkbaar met verkoudheid of griep. Sommige mensen kunnen een ernstigere ziekte krijgen.
Mensen die hier het meeste risico op lopen, zijn onder meer ouderen en mensen met ernstige chronische medische aandoeningen zoals hart-, long- of nieraandoeningen.
Als u symptomen ontwikkelt, neem dan contact op met de openbare gezondheidsautoriteiten .
Om te voorkomen dat het virus zich verspreidt , raden experts aan om regelmatig met de hand te wassen en in uw mouw te hoesten.
Ze raden ook aan om het contact met anderen te minimaliseren, zoveel mogelijk thuis te blijven en een afstand van twee meter van andere mensen te bewaren als je uitgaat.
COVID-19 (ziekte van Coronavirus 2019)
12 mei 2020

Samenvatting: COVID-19, ook bekend als de ziekte van Coronavirus, is een luchtweginfectie veroorzaakt door ernstig acuut respiratoir syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2).
Overdracht vindt voornamelijk plaats via direct contact of ademhalingsdruppels.
De infectie kan asymptomatisch optreden of met koorts en droge hoest.
Personen die ouder zijn dan 65 jaar, immunosuppressief zijn of reeds bestaande aandoeningen hebben, lopen een hoger risico op het ontwikkelen van ernstige symptomen en complicaties.
Management is gebaseerd op ondersteunende zorg.

Etiologie
Coronavirussen (CoV) zijn een familie van omhulde, positief gevoelige enkelstrengige RNA-virussen (+ ssRNA).
Ze hebben de neiging om milde aandoeningen van de bovenste luchtwegen bij de mens te veroorzaken.
Van de 7 bekende soorten CoV zijn er slechts 3 waarvan bekend is dat ze ernstige infecties bij de mens veroorzaken:
  • Coronavirus van de ernstige acute luchtwegaandoening (SARS-CoV): in 2003 in het zuiden van China ontstaan ​​uit civetkatten
  • Coronavirus van het Midden-Oosten van het ademhalingssyndroom (MERS-CoV): in 2012 in Saoedi-Arabië ontstaan ​​uit dromedariskamelen
  • SARS-CoV-2 : ontstaan ​​in december 2019 in China, mogelijk uit vleermuizen of schubdieren (wordt nog onderzocht)
Geselecteerde ziekten veroorzaakt door coronavirussenHet SARS-CoV-2-virion heeft een diameter van ~ 125 nm en het genoom varieert van 26 tot 32 kilobasen, het grootste voor een RNA-virus.
Het heeft 4 structurele eiwitten: spike (S), envelop (E), membraan (M) en nucleocapsid (N).
  • N-eiwit vormt een complex met RNA en helpt bij de virale assemblage na replicatie.
  • S-, E- en M-eiwitten vormen de virale envelop.
  • S-eiwit, is een knotsvormige oppervlakteprojectie, die het virus zijn karakteristieke kroonachtige uiterlijk geeft bij elektronenmicroscopie. Het is verantwoordelijk voor virale toegang tot de menselijke cel.SARS-CoV-2 hecht aan de gastheercel door zijn S-eiwit te binden aan het receptoreiwit, angiotensine-converterend enzym 2 (ACE2) .
ACE2 komt tot expressie door epitheelcellen van de darm, nieren, bloedvaten en het meest overvloedig in type II alveolaire cellen van de longen.
Het virus veroorzaakt een daling van ACE2 in menselijke cellen, wat mogelijk longschade kan veroorzaken.
Het humane enzym transmembraanprotease, serine 2 (TMPRSS2) wordt ook door het virus gebruikt voor het primen van S-eiwitten en om te helpen bij membraanfusie.
Terug naar de inhoud