WHO - Stop De Lockdown

Stop de Lockdown
Datum: Tijd:
Title
Ga naar de inhoud

WHO

WHO / Kabinet / Vaccinaties
De hele wereld loopt in de pas van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Sommige mensen weten niet wat ze zich precies bij het fenomeen ‘New World Order’ moeten voorstellen.
Het is immers geen officiële organisatie, noch is bekend door welke mensen en vanuit welke locatie of kanalen deze Nieuwe Wereldorde precies wordt aangestuurd.
De Wereldgezondheidsorganisatie is een van de organisaties die men gebruikt om het wereldwijde beleid omtrent pandemieën aan te sturen.

In Nederland worden de WHO-richtlijnen door het RIVM overgenomen die vervolgens de beleidsmakers adviseert.
Tegelijkertijd stelde de Nederlandse overheid 100 miljoen euro beschikbaar voor de WHO “om de verspreiding van het coronavirus in ontwikkelingslanden te vertragen en kwetsbaren te helpen.” Via nationale regeringen wordt dus geld naar de WHO gesluisd, om hun programma’s en vaccinatie-agenda te financieren.

In de coronacrisis heb je gemerkt dat iedereen voortdurend verwijst naar het RIVM.
Hun richtlijnen zijn leading. Er is een strakke regie op welke informatie wel en niet naar buiten mag komen.
Alle informatie over het versterken van het immuunsysteem en of gebruik van natuurlijke remedies om griepverschijnselen te verminderen, blijft onvermeld.
Men stuurt vooral aan op politieke controlemaatregelen en invasieve preventiemethodes (vaccinaties), die passen bij een controlemaatschappij.

Typ ‘Covid-19’ in op je zoekmachine en zie dat de eerste zes zoekresultaten direct doorlinken naar het RIVM.
Valt het je ook op dat onder alle Youtube-video’s over corona een banner staat die je verwijst naar de WHO (Wereldgezondheids-organisatie)?
Dit geeft wel aan hoeveel macht deze WHO heeft. Op die manier houdt men de regie op de informatie.

En is het niet toevallig dat deze WHO gefinancierd wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation, die een groot aandeel heeft in de farmaceutische industrie en verplichte vaccinaties promoot?
Net zo goed als dat ook de grote mediakanalen door hen worden gefinancierd en een werkbaar medicijn in diskrediet brengen? Elk kritisch geluid over de pandemie, de maatregelen en vaccinatie-agenda worden door Youtube,
Twitter en zelfs door Bol.com gecensureerd.

Door de controle op informatie die direct van invloed is op beleid en medische behandelingen, wordt op slinkse wijze een agenda uitgerold die in lijn is met de NWO Agenda 21.
Ondanks dat namen zoals Bill Gates en George Soros hierin een prominente rol spelen, zijn de meest machtige mensen niet bij het grote publiek bekend.
Zij besturen vanuit de schaduw via geheime genootschappen de wereld.
Daarom worden ze de ‘schaduwregering’ of ‘verborgen hand’ genoemd. Zij vormen de ‘onzichtbare’ wereldregering.
China steunt WHO-onderzoek corona zodra virus onder controle is
18 mei 2020

PEKING (ANP/RTR) - China ondersteunt een alomvattend onderzoek naar de wereldwijde reactie op de Covid-19-pandemie onder leiding van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), nadat het virus dat de ziekte veroorzaakt onder controle is gebracht.
Dat zei de Chinese president Xi Jinping maandag tijdens een videotoespraak voor de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Xi's opmerkingen komen op het moment dat een oproep van de Europese Unie en Australië tot een onderzoek naar de oorsprong en verspreiding van het coronavirus steeds meer internationale steun krijgt.
De pandemie heeft wereldwijd meer dan 310.000 mensen gedood.

China keerde zich eerder nog tegen oproepen voor dergelijke onderzoeken vanuit Washington en Canberra, maar Xi gaf maandag te kennen dat Peking open staat voor een onpartijdige evaluatie.

Twee jaar

Xi beloofde de komende twee jaar ook 2 miljard dollar aan financiële steun om Covid-19 te helpen aanpakken, vooral om ontwikkelingslanden te helpen.
|China zal ook zelf ontwikkelde Covid-19-vaccins publiekelijk beschikbaar stellen bij de inspanningen de pandemie te beteugelen, zei hij.

Peking zal samenwerken met de Verenigde Naties om een ​​wereldwijd humanitair depot en -hub in China op te zetten en te helpen bij het opzetten van zogenaamde groene corridors om essentiële goederen snel over de hele wereld te vervoeren, zei Xi.


Taiwan niet uitgenodigd voor belangrijke WHO-bijeenkomst
18 mei 2020

TAIPEI (ANP/RTR) - Taiwan zegt niet te zijn uitgenodigd voor de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
Dat komt volgens de eilandstaat door Chinese druk.
"Ondanks al onze inspanningen en ongekende internationale steun, heeft Taiwan geen uitnodiging gehad om deel te nemen", aldus minister van Buitenlandse Zaken Joseph Wu.

De Algemene Vergadering van lidstaten van de WHO komt later op maandag bijeen.
China voelde niets voor de mogelijke deelname van Taiwan. Peking ziet de eilandstaat voor de Chinese kust als een afvallige provincie en vindt dat die niet als soevereine staat kan deelnemen aan internationale topbijeenkomsten.
De VS hadden opgeroepen Taiwan wel uit te nodigen.

Taiwan betoogde dat deelname aan de Algemene Vergadering juist tijdens de coronacrisis belangrijk is.
Minister Wu verweet de WHO "gezwicht te zijn voor druk van de Chinese regering" en daarmee de 23 miljoen Taiwanezen in de kou te laten staan.
Hij stelde ook dat zijn regering de kwestie voorlopig laat rusten zodat landen zich tijdens de topbijeenkomst kunnen richten op de strijd tegen het coronavirus.

WHO: 'Recordaantal besmettingen op een dag, deels door meer testen'
21 mei 2020

De gezondheidsorganisatie WHO heeft woensdag 106.662 besmettingen met het coronavirus geregistreerd.
Dat heeft WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus gezegd tijdens een virtuele persconferentie.
Het betekent het grootste aantal nieuwe besmettingsgevallen dat op een dag is geregistreerd sinds de uitbraak van het virus in december, schrijft
CNN.

Het hoge aantal besmettingen met het COVID-19-virus valt deels te verklaren doordat veel landen in de afgelopen weken hun testcapaciteiten hebben uitgebreid.
Toch waarschuwt Tedros dat het virus zich wereldwijd nog steeds verspreidt.
"We hebben nog steeds een lange weg te gaan met de pandemie", zei hij tijdens de persconferentie.
Vooral in arme landen neemt het aantal besmettingen toe.
"We zijn erg bezorgd over het toenemende aantal besmettingsgevallen in landen met lage en middeninkomens."

Het totale aantal besmettingen wereldwijd staat inmiddels op zo'n vijf miljoen. Het grootste deel van de nieuwe besmettingen komt uit Zuid-Amerika.
Eerder deze week werden er wereldwijd 91.000 besmettingsgevallen gemeld.
Ongeveer een derde daarvan kwam uit Zuid-Amerika.
Veruit de meeste gevallen komen volgens de WHO uit slechts verschillende vier landen: de Verenigde Staten, Rusland, Brazilië en India.
Virus verspreidt zich snel in Brazilië

Vooral in Brazilië verspreidt het virus zich nu snel. Het land haalde recentelijk Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk in wat betreft het aantal besmettingsgevallen.
Alleen in de VS en Rusland zijn op dit moment meer besmettingen vastgesteld.

20 procent van de besmettingsgevallen kwam eerder deze week uit Europa en de VS. Voorheen werden daar juist de meeste gevallen bevestigd. Het coronavirus brak eind vorig jaar uit in China.
In februari verplaatste het epicentrum zich naar Europa en later de VS.

Wereldwijd zijn er tot nu toe meer dan 326.000 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus.
Het daadwerkelijke aantal doden en besmettingen ligt waarschijnlijk hoger, onder meer omdat het aantal tests nog steeds gelimiteerd is.
Terug naar de inhoud